Nejnovější recenze ze sekce Pilové lišty
ok
Výhodou je délka lišty, jelikož řežu formáty 122 cm a lišta délky 140 cm je nedostačující.
- Zboží nebylo dosud vyzkoušeno
- Zboží nebylo dosud vyzkoušeno.
Lištu jsem vyzkoušel s odpovídajícími řetězy Oregon s pilou Greenworks GD40CS15. Funguje výborně i pro klády i průměru ca 30 cm.
- Nic to nevydrží a je drahý
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
Děkujeme Vám, že jste si našel čas a poskytl nám zpětnou vazbu k našim pilovým lištám. Velmi nás mrzí, že s nimi nejste spokojen.
Přejeme Vám, abyste našel lišty, které budou plně vyhovovat Vašim požadavkům.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- Dobře zpracované
- Zatím nic
Pasuje i na jinou značku
- Lišta pasuje pro ponornou pilu Asist. Potřeboval jsem rozřezat silné osb desky na délku a u pile jsou jen 2 ks lišty délka700 mm a šířka 180 mm. Tyto lišty mají ten sám rozměr, tak jsem si koupil rovnou dvě.
- Plně kompaktibilní s maflem od stejné značky.
- Oproti jiným kompaktibilním značkám vyšší cena.
Plně vyhovuje mé potřebě. Vyšší cena oproti kompaktibilním lištám jiných výrobců, ale mám rád, když je příslušenství stejně značky jako stroj. Propojení více lišt k sobě je pevné bez potřeby dodatečné fixaci jako u konkurence, kde většinou propojení nedrží 100% rovnou linii.
dobrá nosnost
- příjemné jednání
Zatím pouze krátké odzkoušení. Do jednoho měsíce budu schopen zhodnotit celkově. Zatím žádný problém.
Ok.
spokojenost
Výrobek splnil očekávání.
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že se Vám naše pilová lišta Bosch líbí a že splnila Vaše očekávání.
Ať Vám s ní jde práce od ruky!
Váš tým elektrického nářadí Bosch
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »